Transfer-It

En løsning som øker lønnsomheten for våre klienter

Å tilby løsninger som er kostnadsbesparende for dere er det vi kaller Transfer-It.

Transfer-it er en programvareløsning som hjelper våre klienter med selv å levere bilagene digitalt. Det vil si at dere slipper å levere bilagene selv, haste gjennom trafikk, eller kanskje levere for sent i forhold til avtalte frister, til en pris som er lavere enn i dag.

Våre klienter skanner sine bilag som blir automatisk sendt direkte til oss i et format og den kvalitet som kreves for videre behandling. Dette gjør at våre klienter får et effektivt bilag levert til oss.

Vi kaller denne løsning for One touch bilagslevering. Grunnen til det er at klienten kun legger bilagene i en skanner og trykker på «lever bilag» én gang, og så er alt levert direkte til oss.

Endelig en løsning som virkelig hjelper til i en travel hverdag! Hvor mange ganger har dere ikke levert bilagene «for sent» eller til «feil tid», stampet gjennom trafikken og endret andre avtaler for å rekke regnskapsbyrået før vi stenger.

Dine bilag blir oversendt til oss, og vi blir raskt varslet, slik at dere kan være helt trygg på at vi fører dine bilag. Dere får også en kvittering på at dine bilag er levert til oss. Alt dette uten at dere trenger å forlate kontoret!